søndag 5. desember 2010

Gå i snekkerbua å surmul Emil!Etter denne ukens verdenscup åpning i Østersund er det duellen mellom Ole Einar Bjørndalen og Emil Hegle Svendsen som har dominert. De to har kommet på de to øverste plassene i alle 3 løpene. Emil har vunnet to ganger og Ole en.
Emil har hatt to kjempe sesonger bak seg, med verdenscup seier sist sesong og OL gull. Ole har det ikke gått like med bra med, sist han vant ett renn var i januar. 
Emil er et perfekt eksempel på at seieren kan gå deg til hode! Noe jeg har lagt merke til etter sine seire er hvor selvsikker han er, men jeg synes han har krysset den grensen og har gått over til å være hoven, arrogant og selvsentrert. "Look at me!". Da han slo Ole i første renn sa han "Nå ser vi hvor skapet skal stå!". Kjære Emil, dine pokaler klarer ikke dekke første hylle en gang i Ole`s medalje skap! 18 verdenscup seire mot 93 sier sitt! Show some respect din lille drittunge!

Sprinten lørdag vant Emil, men hadde det ikke vært for det utrolig uheldige fallet til Ole hadde rekkefølgen vært annerledes. Etter løpet var Emil`s kommentar "seier er seier". Det virker i dag som han har glemt dette... For verre surmulig tror jeg aldri jeg har sett av en over 10 år! Emil og Ole lå jevnt hele løpet, Ole gikk foran en liten stund, men Emil gikk forbi. Emil BOMMET 2 GANGER på siste skyting, og Ole bommet KUN 1. Etter løpet springer Emil med surleppa til media og kaller lagkameraten feig! Hvem er det som er feig her egentlig? Den som ikke kan innse tap og som går til media å sier dette istedenfor til sin LAGKAMERAT?! Eller den som har vunnet tusen ganger mer og likevel klarer å oppføre seg modent og holde beina ned på jorda?
På pallen sto Emil der med det surfjeset. Skjerp deg da gutt! Han var vel bare ute etter at alle skulle se på ham. Flere har reagert på den arrogante holdningen til Emil. Du vinner ikke folket slik. Du kommer alltid til å "gå etter Bjørndalen"!

Seier er Seier!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Greit at Ole har vunnet ørten ganger mer enn emil, men nå er det jo greit å ha alderen i hodet her og! ole er ørten år eldre enn emil... både verdenscupseire og rutine kommer med årene!

Kristiane sa...

klart det, men det betyr ikke at man ikke kan være litt ydmyk, synes f.eks. Tarjei Bø har taklet sin suksess veldig bra uten å oppføre seg som Emil har gjort.