fredag 6. august 2010

Den nye kjendistrendenAdopsjon av barn fra fattige land, Kabbalah, Scientologi, kleskolleksjoner, plastisk kirurgi...

Alle trender som har kommet og gått i Hollywood og ellers i kjendisverdenen.
Den nyeste trenden; Bli politiker, helst president.

Etter jordskjelvet som rammet Haiti har hip hop artisen Wyclef Jean pekt seg selv ut som den som skal lede Haiti inn i det 21. århundre. Jean selv er født på Haiti, men oppvokst i USA. Ikke bare mener han at han er rett mann for president jobben, han sammenligner seg selv med en annen ganske så kjent president...

"USA vant med Obama, nå skal Haiti vinne med Wyclef Jean!"

Dette sier Jean selv. En ting er å stille til valg som president, det er en helt annen ting å være president. At en artist som ikke har noen erfaring fra politikken, hvertfall ikke i Haiti hvor han aldri har bodd, tror at han bare kan bli president på 1-2-3, og så sammenligne seg med en som har jobbet innenfor politikken i flere år er naivt og litt latterlig synes jeg.
Jean mener dette er en ny start for Haiti, at landet kan bygges fra bunnen av. Det betyr ikke at det blir like lett som å "bygge" en sang opp fra ingenting.

Men for all del, kanskje han er rette mannen for jobben, kanskje han kommer til å klare det. Det blir nok en stor forandring iallefall. Skulle han bli valgt 28 November, må han nok se langt etter et liv i sus og dus, men partys og konserter. Et land i så dyp krise som Haiti er nok ikke barnemat å få opp på bena igjen. Han kommer nok til å møte mye motgang.

Hvordan tror du sjansene hans er?
Tror du kjendiser tror de kan gjøre "alt" bare fordi de er kjent?

2 kommentarer:

motionocean sa...

aldri hørt om han, men for en patetisk påstand.
kjendiser kan nok gjøre mye vi vanlige dødelige ikke kan, men der er grenser.

Anonym sa...

Er helt enig. Naivt og dumt!