søndag 13. juni 2010

FRP, på godt og vondt

Ta ett mulla-løft og hiv denne mannen til helvete ut av Norge


FRP, mye kan sies om det parti der. De har sine øyeblikk. Som alt annet har FRP både negative og (noen) gode sider. I det siste har jeg sett disse to sidene komme fram i media.

La oss begynne med det negative. FRP vil høyne fartsgrensen til 120 km på motorveiene. Hvor er fornuften her? Høyere fartsgrenser vil skape flere ulykker. Jo høyere fart, jo verre blir utfallet av en ulykke. Hvis fartsgrensen skulle heves vil det nok bli et høyere antall dødsfall i trafikken. Med høyere fartsgrenser vil det bli dyrere å vedlikeholde veier, altså vi må bruke mer penger på veiene. Ifølge AP vil det også føre til større forurensing.
Dette er vel en sak de håper skal fange stemmene til fartsgale bygdetullinger. Sammens med døgnåpent alkoholsalg, og fri scooter-kjøring er de nok desverre på god vei til å lykkes med det.

Den gode siden er at FRP tar et tydelig standpunkt og prøver å gjøre noe på å få tullingen Mulla Krekar ut av vårt kjære fedreland. Sist etter at han kom med en indirekte trussel mot Erna Solberg. Det er ikke lov å true folk på denne måten, han bli straffet for denne uttalelsen! Det som skjer er vel at han får et klaps på kinnet og blir sendt i "forvaring" på plaza... Jeg håper anmeldelsen fra FRP og Høyre fører frem. Det er trossalt en dom som sier at han skal sendes ut. Han sier jo dessuten selv at han ikke vil bo i Norge lenger. Så kom deg til helvete vekk herifra da! Ingen tvinger deg å bli. Jeg er sikker på det blir full fest når den dagen kommer. Siv og Erna kommer nok hvertfall til å ta seg ett kakestykke.

Er med på ett real mulla-kast?
3 kommentarer:

Marcela Cocco sa...

Your blog more interesting and beautiful.
Visit: www.coisinhasdamarcelaparablog.blogspot.com.
ALL FREE. They are backgrounds, banners, buttons, ... and more.

PS: NEW BUTTONS FOR BLOGLOVIN!

Aleksander sa...

Jeg blir med på Mulla-kast.Vi kan ikke sitte å vente på en avtale om at han ikke vil bli henrettet eller torturert i Irak.Den avtalen vil aldri komme.Han har kommet med nok trusler nå.

Kristiane sa...

Helt enig med deg Aleksander! Vi må slutte å behandle han som en V.I.P.