torsdag 25. mars 2010

Kongehuset ber om lønnsøkning!

Fattigfolk?!
Kongehuset har stortinget om høyere lønn!! Lønn for hva da? Klippe over røde snorer? Reise verden rundt? Shoppe?
Kongen og dronningen ber om en lønnsøkning på intet mindre enn 22,7%, mens kronprinsparet nøyer seg med 7,2 %. De vil da motta en årlig apanasje på 19 140 000 kroner tilsammen!! Det er sykt mye for å ikke gjøre noe som helst fornuftig! At de kan være frekke nok å be om en lønnsøkning! De har for faen meg flere boliger som de kan bo i. Det holder ikke med ett stort slott, midt i sentrum som de ikke trenger å betale husleie for, som i tillegg er bevoktet. Du kan ikke be om bedre beliggenhet.
Hvorfor skal vi bruke skattepenger på at garden bevokter ett tomt slott? Konger og dronninger bor jo i slott, så hvis de absolutt vil fortsette å være det synes jeg de kan se å bo der også, å være fornøyd. Selv ser jeg ikke nytten i å ha ett kongehus lenger. Før da kongen styrte og faktisk gjorde noe nødvendig var det jo greit. Men nå er de bare symboler. Symboler på overdreven, kvalm pengebruk spørr du meg. Vi har ett storting, en regjering og en statsminister som styrer. Vi trenger ikke en konge, og hvertfall ikke en dronning som svir av flere hundretusen på klær! Skulle likt å visst hva klesbudsjettet til dronningen og kronprinsessen er.
Å angående disse inngiftete. Å bli kongelig kommer vel på tv snart. Vi kunne jo like gått hatt en slags type kongelig idol, "bli valgt inn i kongehuset". De er jo snart bare normale mennesker som tilfeldigvis havna i skattebetalernes pengekiste. Jeg synes jo at vi skal hjelpe de narkomane og gi dem klær og mat, men vi trenger da vel ikke gjøre dem kongelige og gi dem tiara for å overleve? Skal vi fortsette å ha kongehus og betale for deres velvære med flere millioner får de pinadø se å holde seg kongelige også! D.v.s. gifte seg med andre kongelige. Hvor enn brutalt det høres ut. Jeg synes det er brutalt å gi dem flere millioner i året for ingenting når disse pengene er sårt trengt i eldreomsorgen bl.a. De eldre har bygget landet opp og betalt skatt. De kongelige har nytt godene av oppbyggingen og skattepengene.
NED MED KONGEHUSET!
Synes du at vi behøver ett kongehus?
Hva ville du at vi skulle brukt kongefamiliens lønn på?

5 kommentarer:

Solveigk sa...

Æ mene kongehuset står for fall og at pængan vi bruke på det burde brukes på boliga til husløse.

motionocean sa...

kanskje ikke helt "ned med kongehuset" men det e sant d du sir...
så masse pænga, d ante æ ikkje :O
åjsann...

Kristiane sa...

Ja, de pengene kunne garantert vært brukt til å bedre vilkår for litt lavere stilt vanlige folk med rødt blod.

2ne sa...

Synes dette var drøyt å lese!
det er så mange andre ting som er 1000 g bedre å bruke penger på enn akkurat det.

lillcyan sa...

Ny komentar (blogginlegg) ang denne saken på

http://lillcyan.blogspot.com/2010/04/kongehuse-norge.html