lørdag 26. desember 2009

Buzz off!

Nok en gang må verdens land og befolkning omstille seg for Utspekulertes Amerikanske Stater. Nok en gang fordi noen har forsøkt seg på terrorangrep mot ett fly som skulle over Atlanteren. Kanskje det er på tide at de smarte amerikanerne setter seg ned å bruker hjernene sine litt til å tenke over HVORFOR det er så mange som på død og liv vil angripe landet deres.
Jo fordi de hele tiden skal blande seg inn i andre lands sine anliggende! Fordi de skal presse SINE "verdier" og regler på andre nasjoner og folk.
Grunnen til at verden er delt opp i forskjellige land med forskjellige nasjonaliteter er jo fordi man skal styre slik man vil i hvert enkelt land. Derfor velges det(i demokratiske land da) regjeringer, statsministere og presidenter, fordi folket(flertallet) i det landet mener at de kan styre best mulig i deres land.
Hvis vi hadde vært interessert i at USA skulle bestemme over oss hadde vi frivillig vervet oss inn som den 52. amerikanske stat. USA ter seg som en riktig "bully"! Og ingen liker jo bullies.
På filmer får de alltid gjennomgå tilslutt. Så jeg håper vi lever i en dårlig film, som snart nærmer seg "The End", slik at USA får som de fortjener.
USA er trossalt det eneste landet i verden som har sluppet ikke bare 1, men 2 atombomber i krig mot sivilbefolkning! Likevel skal de drive å diktere hvem som skal få lov til å atomvåpen, mens de selv har nok til å ødelegge jordkloden flere ganger! Er det ikke da USA som ikke burde få lov til å ha atomvåpen?
Jeg skjønner godt at Iran vil prøve å skaffe seg det. Det virker jo som de er neste på amerikanernes hit list, så da må de jo kunne forsvare seg.

Burde USA og Iran få ha atomvåpen? Burde USA jekke seg ned noen hakk?

1 kommentar:

Pikene sa...

Du er vår herligste leser. Vi legger en link til deg også, til deg, din gærne vannkaster.